Untamed Wolf Pack

Matkaa osana susilaumaa äärettömässä erämaassa tässä Microgamingin luomassa modernissa ja kiinnostavassa kolikkopelissä. Untamed Wolf Pack vie pelaajan metsästysretkelle susien kanssa jylhiin luontomaisemiin. Pelaaja pääsee kokemaan koko sutena olemisen kirjon söpöjen pentujen, hengästyttävien kalliomaisemien ja laumana metsästyksen kautta.

Tässä viiden rullan kolikkopelissä on tarjolla lukuisia mielenkiintoisia ja rahakkaita yllätyksiä pelaamista piristämässä. Näitä ovat esimerkiksi kelojen tönimisominaisuus, laajenevat wild-symbolit sekä ilmaiset kierrokset. Untamed Wolf Packin ainutlaatuinen ulkoasu ja fotorealistiset grafiikat tekevät pelikokemuksesta erittäin miellyttävän ja edellä mainitut lisäominaisuudet tuovat uusia voittomahdollisuuksia. Untamed Wolf Pack tarjoaa pelaajalle virkistävän suurpiirteistä pelattavaa, sillä lähes joka pyöräytyksellä tapahtuu jotain erikoista. Mutta mitä?

Untamed Wolf Pack on osa Microgamingin neliosaista Untamed-sarjaa. Pelisarjan muut osat ovat nimeltään: Untamed Bengal Tiger, Untamed Crowned Eagle ja Untamed Giant Panda. Kaikki sarjan kolikkopelit liittyvät luontoon ja siellä eläviin eläimiin, ja niitä yhdistää kaunis ulkoasu ja loistava pelattavuus. Microgamingin videokolikkopelit oikeastaan toimivat hyvin samaan tapaan, mutta kyse ei silti ole identtisistä peleistä erilaisilla symboleilla. Voittolinjoja Untamed Wolf Packiin on saatu mahdutettua peräti 243 kappaletta, ja sen symbolit liittyvät tavalla tai toisella susiin, useimmille tuttuja pelikortti-symboleja lukuun ottamatta. Untamed Wolf Packin päävoitto on peräti 180 000 krediittiä ja teoreettinen palautusprosentti 96,17 %, mikä tekee slotista hyvin houkuttelevan sekä vasta aloitteleville ja pitempään kasinopelejä pelanneille vieraille.

Panokset ja voittolinjat

Microgamingille ominaiseen tapaan Untamed Wolf Packissa on 243 voittolinjaa, joiden määrää pelaaja ei pääse kuitenkaan itse muuttamaan. Yleensä yksi voittolinja vaatii aktivoituakseen yhden kolikon per kierros, mutta pelaajan ei tarvitse maksaa 243 kolikkoa, vaan 30 riittää. Panostaa saa muutettua kahdella tapaa eli muuttamalla kolikon arvoa, sekä kolikoiden määrää voittolinjaa kohden.

Selkeyden vuoksi tämä tarkoittaa siis 30 voittolinjaa, joista pelaaja maksaa, vaikka pelaaja saakin käyttöönsä kaikki 243 tapaa voittaa. Kolikon arvon saa asetettua 1 sentin ja 0,10 euron välille, ja kolikkojen määrän puolestaan yhden ja hieman epätavallisen 15:sta välille. Näin ollen Untamed Wolf Packin minimipanos on 0,30 euroa ja maksimipanos on 45 euroa.

Ulkoasu ja teema

Mitä tulee grafiikkoihin, on Microgaming varmasti yksi innovatiivisimmistä pelikehittäjistä ja se näkyy myös Untamed Wolf Packissa. Kelat ovat täynnä fotorealistisia kuvia, mikä on täysin oikea päätös luonnonläheiseen aiheeseen ja sitä edustavaan slottiin. Arvokkain symboli on laumanjohtajalta vaikuttava susi ja toisiksi arvokkain lauman tulevaisuuden takaavat sudenpennut. Sudet eivät kuitenkaan pärjää ilman ruokaa, joten kolmanneksi arvokkaimmaksi symboliksi on laitettu saalis: peurat! Neljänneksi arvokkain symboli on susien elinalue eli kivikkoinen metsänreuna. Lähikuva suden silmästä on scatter-symboli ja Untamed Wolf Pack logo on wild-symboli. Täysin ainutlaatuiset symbolit loppuvat siihen, sillä loput viisi symbolia ovat tuttuja korttipakka-symboleita: 10, J, Q, K ja A. Untamed Wolf Packin taustalla soi tunteikas erämaa-asetelmaan sopiva musiikki.

Bonustoiminnot

Untamed Wolf Pack sisältää bonustoiminnon, jos toisenkin, ja pelaaja saa lukuisia tilaisuuksia ottaa niistä kaiken ilon irti. Scatter-symbolit antavat pelaajalle kymmenen ilmaiskierrosta, kun hän saa niitä kolme, neljä tai viisi, mihin tahansa kohtaa rullille. Ilmaiskierrosten aikana on käytössä myös juoksevat wild-symbolit, mikä tarkoittaa, että jokaiselle rullalle tulee lisää wild-symboleita peräkkäin. Untamed Wolf Packissa on myös ”Kerää wildeja” -ominaisuus, johon liittyy laajenevat wild-symbolit. Käytännössä aina, kun pelaaja saa wild-symbolin johonkin rullista, tallentuu se kunkin rullan alapuolella näkyvään pieneen laatikkoon. Neljän kerätyn wild-symbolin jälkeen pelaaja saa neljä kierrosta, joiden aikana kyseinen rulla on pelkkää wild-symbolia. Tönäisyominaisuus saattaa tönäistä rullan ylä- tai alareunan ulkopuolelta kurkkaavan scatter-symbolin rullalle.

Hyvät puolet

Untamed Wolf Pack on täynnä hyvinä bonusominaisuuksia, jotka auttavat pelaajaa voittamaan. Ilmaiskierrokset ovat tärkeitä, koska ne säästävät pelaajan rahaa ja yleensä palkitsevat pelaajaa kasvavalla voittomahdollisuudella. Untamed Wolf Packissa tämä on toteutettu juoksevan wild-symbolin muodossa. Ilmaiskierrosten lopussa pelaajalla on esimerkiksi kahdeksan wild-symbolia peräkkäin rullilla, mikä parantaa niiden osumismahdollisuutta huomattavasti. Myös laajenevat wild-symbolit on otettu peliin mukaan hauskalla ja palkitsevalla tavalla. Pelaajan ei tarvitse kuin pelata, ja saadut wild-symbolit tallentuvat automaattisesti, kunnes tulee takaisin maksun aika. Neljä kierrosta on pitkä aika kerätä voittoja yhden, tai mahdollisesti useamman, rullan ollessa täysin wild-symbolin peitossa. Jokaisen voiton jälkeen pelaajalla on mahdollisuus voittaa lisää Gamble-ominaisuudella.

Huonot puolet

Scatter-symbolien antamissa ilmaiskierroksissa on yksi heikkous – niitä saa aina vain kymmenen. Kymmenen on melko vähäinen määrä, mitä ilmaiskierroksiin tulee, sillä moni peli tarjoaa kolminkertaisen määrän tai jopa enemmän. Lisäksi on yhden tekevää saako symboleita kolme vai viisi, koska palkinto on aina sama kymmenen ilmaiskierrosta. Tallentuvien wild-symbolien suhteen pelaajan tulee ensin ottaa huomioon, millä panoksella hän pelaa. Panoksen suuruus ei vaikuta wild-symboleiden tallentumiseen paitsi, jos sen vaihtaa kesken kaiken. Panosta pienentäessä kaikki kerätyt symbolit katoavat, joten pelaajan täytyy olla valmis pelaamaan tietyllä panoksella pidemmän aikaa tai koko ajan. Teemaan jätetyt korttipakkasymbolit tuntuvat pilaavan muutoin niin täydellisesti luodun kauniin ulkoasun.

Yhteenveto

Untamed Wolf Pack on peli, jonka aihe ei välttämättä tulisi monelle ensimmäisenä mieleen, jos tehtävänä olisi keksiä uusi kolikkopeli. Tämä kuitenkin tekee Untamed Wolf Packista entistä paremman pelin, koska sen teema on niin ainutlaatuinen ja hyvin toteutettu, että slottii saa pelaajan pysähtymään täysin. Jostain selittämättömästä syystä Untamed Wolf Pack vangitsee pelaajansa, vaikka aihe ei ole totutun jännittävä tai mahtipontinen.

Lisäksi Untamed Wolf Pack on laitettu täyteen toinen toistaan parempia bonustoimintoja, jotka saavat pelaajan tuntemaan lauman yhteistyön voiman. Toki parissa ominaisuudessa on hieman myös huonoja puolia, mutta kokonaisuudeltaan Untamed Wolf Pack jää reilusti plussan puolelle. Päästä eläimellinen vaistosi esiin ja lähde metsästämään voittoja!